Hoppa fallskärm

Att göra ett fallskärmshopp och få uppleva fritt fall för första gången är en magisk upplevelse. Känslan går inte att beskriva, den måste upplevas. Det är många som pratar om det, få tar steget och provar.

Sundsvalls fallskärmsklubb har mer än 40 års erfarenhet av fallskärmshoppning. Vi är den familjäraste klubben i Sverige och gör mer än 2000 hopp per år. Vi har som standard att flyga till 3000 meters höjd, vilket ger en cirka 45 sekunders frifallstid. Vi har bara de modernaste utrustningarna som marknaden kan erbjuda. Vi älskar vår sport och det är för oss en njutning att få se glädjen hos de som hoppar för första gången.

Att genomföra ett tandemhopp är en unik möjlighet att prova på sporten under kontrollerade former. Våra erfarna tandeminstruktörer tar hand om dig och ger dig den kunskap du behöver inför hoppet. Sedan gör du, ihopkopplad med en instruktör, ditt första fallskärmshopp från 3000 meters höjd, fallandes i 200 km/h. 

Vi har flera duktiga frifallsfotografer som med en videokamera på hjälmen följer med och filmar hela upplevelsen. Fotografen filmar förberedelser, det fria fallet och landningen. Filmen redigeras sedan ihop till en ca 5 minuter lång film. Beställ tandemhopp med film i samband med din bokning. Vissa av våra fotografer erbjuder även stillbildsfoto. Prata med oss om du är intresserad av detta.

Priser

Priset för ett tandemhopp är 3 500 kr. Om du vill lägga till film eller foto så kostar det 1 300 kr extra. Betalar gör du på plats hos oss!

Vill du ge bort ett fallskärmshopp i present? Presentkort går att köpa via Entré Sundvall!

Bokning

Tidsbokning sker i vårat bokningssystem. Vår hoppsäsong sträcker sig vanligtvis från början av juni till slutet av september. Bokningsbara tider läggs ut löpande, så håll utkik! Till bokningen →

Frågor och svar

Det är mycket man undrar innan sitt första fallskärmshopp. Tveka inte att fråga allt du undrar över när du är på plats inför hoppet. Svar på de vanligaste frågorna har vi samlat under vår FAQ.